Sertifikaatit ja vastuullisuus

Kotipalvelu Raikastuuli on vastuullinen palveluntuottaja. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja teemme kaikessa toiminnassamme kestäviä, vähiten ympäristöä rasittavia valintoja.

Avainlippu alkuperämerkki

Kotipalvelu Raikastuulelle on myönnetty 7.4.2010 Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-alkuperämerkki

Avainlippu Alkuperämerkki

Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, joka tuotetaan Suomessa ja jonka kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia. Palveluiden kohdalla Avainlipun käyttöoikeutta myönnettäessä huomioidaan kotimaisuusastevaatimuksen lisäksi yrityksen vähintään 50 prosentin kotimainen omistusosuus, pääkonttorin sijainti, palvelukonseptin alkuperä, suomalainen suunnittelu ja/tai tuotekehitys, palvelun kotimaisuus saman alan yrityksiin verrattuna, palvelun vaikutus kotimaisten tuotteiden tai palveluiden aseman vahvistumiseen, työllistävyys Suomessa sekä mielikuva suomalaisesta alkuperästä.

Avainlippu Alkuperämerkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto

Ympäristövastuullisuus

Kotipalvelu Raikastuuli kantaa vastuunsa myös ympäristöstä

Puhtaampi Ymparistö

Meille Kotipalvelu Raikastuulessa puhdas ympäristö on tärkeä asia. Tämä näkyy käyttämiemme pesuaineiden ja muiden toiminnassa tarvittavien tuotteiden ympäristöeettisissä valinnoissa. Pyrimme käyttämään, ellei siivouskohde tai asiakas muuta edellytä, luonnonmukaisia, biologisesti hajoavia ja Suomessa valmistettuja tuotteita, joiden tuotantoprosessit ovat ekologisia. Tuotteet ovat hajustamattomia, allergiaturvallisia ja pakkaukset voi kierrättää tai hävittää polttamalla. Tuotteita tai niiden aineisosia ei ole testattu eläimillä.

Suomalainen perheyritys

Kotipalvelu Raikastuuli on puhtaasti suomalainen perheyritys

Suomalainen Perheyritys

Yritys aloitti tällä nimellä toimintansa vuonna 2007. Aiemmin siivoustoimintaa yrityksemme harjoitti toisella toiminimellä. Olemme 100% suomalainen perheyritys toisessa sukupolvessa.

80-luvun lopussa ja 90-luvulla siivouskohteitamme olivat pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella toimineet suuret ja pienet ravintolat, yökerhot, discot ja olutravintolat. 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alkupuolella lisäsimme palvelutarjontaamme kotitalouksille. Nyt siivouspalvelumme on suunnattu pääasiassa kotitalouksille.

Ostamalla Kotipalvelu Raikastuulen palveluita tuet suomalaista työllisyyttä ja yrittäjyyttä.

Log in